Myrskylän seurakunta - Mörskom församling

Ja Minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Jer. 31.

Diakonia/Lähetysmyyjäiset tuottivat 804,30 euroa. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille!

01.12.2022

JOULULAHJAKERÄYS 2022

01.12.2022

Tule mukaan lahjoittamaan joulumieltä!

Myrskylän seurakunta yhdessä Myrskylän Salen kanssa järjestää joululahjakeräyksen. Keräyksen avulla jaetaan joululahjoja myrskyläläisten vähävaraisten perheiden lapsille (0-17). Keräysaika loppuu torstaina 15.12.

Näin osallistut keräykseen:

1. Valitse Salessa olevasta joulukuusesta kortti; (kortissa henkilön ikä ja sukupuoli).

2. Hanki kortissa olevalle henkilölle sopiva lahja(lahjan oltava uusi ja käyttämätön).

3. Palauta lahja avonaiseen lahjakassiin pakattuna alkuperäisen kortin kanssa Salen kassalle.

Lisätietoja antaa:

Diakoni Anne Hämäläinen 040-7217963

JOULUKALAKERÄYS

24.11.2022

Myrskylän Savun ja Myrskylän seurakunnan yhteinen joulukalakeräys 2022

Lahjoita joulukalat myrskyläläisille vähävaraisille, laittamalla kalakaupan vihkoon nimesi ja maksamalla haluamasi summa kalakauppaan 18.12. mennessä.

Seurakunta toimittaa kalat lahjan saajille ennen joulua.

Myrskylän seurakunnan diakoniatyö yhdessä Myrskylän Savun kanssa

UUDET KIRKKOVALTUUTETUT

22.11.2022

Seurakuntavaalit on pidetty ja tulokset on vaalilautakunta vahvistanut.
Seuraavaksi kaudeksi on kirkkovaltuustoon valittu seuraavat jäsenet
(vertailuluvun mukaisessa järjestyksessä):

(1) Carita Löfqvist
(2) Päivi Viren
(3) Sten Lindgren
(4) Henrik Sjölund
(5) Marjut Helske
(6) Ari Viljaniemi
(7) Eeva Lydecken
(8) Timo Salminen
(9) Marja Lähdemäki
(10)Tarja Pentti
(11)Soile Niittymäki
(12)Jorma Vesanen
(13)Jenny Eklund
(14)Markku Fabritius
(15)Irmeli Hämäläinen

Ja varajäseniksi (vertailun osoittamassa järjestyksessä):

(1) Aku Eronen
(2) Keijo Keisala
(3) Olli Paloneva
(4) Helena Ruokasmäki-Häkkinen
(5) Mervi Saarinen

Äänestysprosentti oli huikeat 20%.
Lämmin kiitos kaikille ehdokkaille ja äänestäjille sekä vaalilautakunnalle vaalien toimittamisesta.
Hyvän Jumalan siunausta kaikille luottamushenkilöille!

JOULULAHJAKERÄYS

16.11.2022

Myrskylän seurakunta ja Myrskylän Sale järjestävät yhdessä joululahjakeräyksen Myrskylän Salessa myrskyläläisten vähävaraisten perheiden lapsille, lasten ikä 0-17 vuotta. Joululahjan haluavat voivat soittaa diakoni Anne Hämäläiselle 23.11. mennessä, samassa yhteydessä kerro lapsen ikä ja sukupuoli. Puhelinnumero 040-7217963.

VIRKATODISTUKSEN TILAUS

11.10.2022

1. Yksityishenkilöt, yritys- ja organisaatiotilaajat: Tilaa virkatodistus - evl.fi

Myrskylän seurakunnan laskutusosoite

04.10.2022

YKSIKKÖ / SEURAKUNTA

Myrskylän seurakunta

VERKKOLASKUOSOITE

003702032866

LASKUTUSOSOITE

Kirkon Palvelukeskus/
Myrskylän seurakunta
003702032866
PL5018
02066 DOCUSCAN

SÄHKÖPOSTIOSOITE LASKUILLE

kkr.pl5018@xbs-salo.com

Raamattu- ja rukouspiirit sekä raamattu luennot jatkuvat

08.09.2022

Raamattu- ja rukouspiirit sekä raamattuluennot jatkuvat jälleen.
Katso tarkemmat tiedot säännöllisistä kerhoista.

Myrskylän seurakunta auttaa myös Ukranalaisia

08.04.2022

Kirkkoneuvosto päätti illalla kokouksessaan (24.3.2022) aloittaa Myrskylään tulleiden ukranalaisten pakolaisten auttamisen.

Myrskylän SPR lähestyi seurakuntaa, sillä Kankkilan koululta puuttui pesukone, jotta pakolaiset voisivat pestä vaatteitaan.

Kirkkoneuvoston päätti myöntää määrärahat pesukoneen hankkisimiseen. Samalla päätettiin, että ukranalaisia avustetaan pienillä määrillä ainehankintoja tulevaisuudessa.

Auttamistyö on seurakunnan perustyötehtävää diakonian puolella. Myrskylän seurakunta toteuttaa perustehtäväänsä ruoka-avun muodossa tiistaisin ja tämän lisäksi tukee henkisesti sekä hengellisesti seurakuntalaisiaan elämän eri tilanteissa.

Ukranalaisten auttaminen on osa kirkon kansainvälisen diakoniatyön tehtävän kuvaa, jota toteutetaan eri muodoissa Myrskylässä.

Myrskylän kirkonmäellä- kirjanen ilmestynyt

24.08.2015

Loppukesästä julkaistiin Maija Ala-Nikkolan ja Päivi Taipaleen ansiokkaasti kirjoittama ja kuvittama historiteos ja opaskirja Myrskylän kirkonmäestä, rakennuksista ja hautausmaasta. Kirjanen avaa monipuolisesti Myrskylän tärkeimmän kansallisaarteen taustoja ja myrskyläläisten paikallishistoriaa. Teoksen voi lunastaa itselleen 10€ hintaan kirkosta tai srk-kodilta. Kannattaa tutustua!